logo
order a project
+97142154854

Bright interior of a private house in Sochi

For the customers of this project it was important to use a light palette in the interior, and at the same time to pull through the whole house a rich emerald shade. They also wanted to see a smart combination of soft furnishings in different colors and lots of light in the space. The team at Studia 54 turned these ideas into reality in the design of the 398 m² house.

Entrance area

Guests are greeted by a spacious entrance hall, where the panoramic windows offer a picturesque view of the growing bonsai trees. Here you can sit comfortably on the soft armchairs.

Veneer inserts in the wall decoration are one of the customer's wishes. We played it up with brass inserts and soft lighting. This solution creates a visual multiplicity.

Kitchen and living room

The light-colored facades of the kitchen perfectly echo the overall concept of the project. Lightly tinted glass with delicate backlighting adds a touch of sophistication. A Tirzani chandelier hangs gracefully over the kitchen island.

In the living room we used mirrored panels, which visually expand the space. The combination of upholstered furniture of different shapes and shades creates a truly cozy space. 

The glass chandelier is custom-made and has become the main element of this area. Light and luxurious at the same time, with elements of different shades.

Master bedroom

In the master bedroom, the customers wanted to see malleable elements in the interior.  For this purpose, we chose a velvet textile wall panel with a flowing ornament. 

The glass installation creates a sense of lightness thanks to transparent elements with flecks of an accent emerald shade.

Boys' room

In the interior of this room we paid special attention to blue shades. For the children's comfort, we divided the space into two zones with a slatted panel. Thus, each of them will be able to spend time alone with themselves.   

Mirrored panels on one of the walls help to visually equalize the space, taking into account the structural features of the room.

For the youngest resident of the house, our team designed a room with a spectacular play area. The customers wanted to create a house where their child would feel safe and where his sleeping place would be located. We complemented the interior with bright accents in yellow shades and functional storage areas. 

The studio room for our customers is a place for creativity and making. 

According to the concept, the space had to be clean, so that the creators could place their canvases on the walls of their workroom.

The hallway of the house is decorated with milled panels with brass inserts and lighting elements. Plants create a comfortable space and fill the house with harmony.

we will call you back, answer your questions and will find the solution for any task you have
Discussion of the project does not oblige you to anything: we will tell you about ourselves and options for implementing your ideas, and you will decide on cooperation.
send
By clicking on the “send” button, I agree to the terms of the privacy policy